ONLINE TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS

életmódotváltás előtt állsz, vagy már benne vagy de még mindig nem tiszta milyen étrendre van szükséged? itt megtudhatod!

NINCS TÖBB GYOMORIDEG A TÁPLÁLKOZÁS MIATT...

HISZEN MOST FÉNYT DERÍTÜNK ARRA, HOGY PONTOSAN MIT ÉS MIBŐL MENNYIT KELL ENNED:

MIÉRT LEGYEK ÉN A TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÓD?

Azért, mert hiszek abban, hogy amit eszünk, az alapvetően meghatározza az életminőségünket. Tudom, milyen fontos az egészség, az önbizalom és az energia a mindennapokban. 

Az évek során rengeteg emberrel találkoztam, akiknek különböző céljaik voltak. Vannak, akik fogyni vagy formásodni szerettek volna, mások egyszerűen csak energikusabbak akartak lenni, és persze olyanok is, akik valamilyen egészségügyi kihívással néztek szembe. Az a célom, hogy ezeknek az embereknek segítsek elérni az álmaikat és javítani az egészségüket.

Az emelt szintű táplálkozási tanácsadói képzés során megszerzett tudásommal készen állok erre. Nincs két egyforma út, és mindenki más, ezért személyre szabott tanácsokkal és támogatással foglak segíteni.

Ha te is szeretnél változtatni az életeden, legyen az fogyás, alakformálás vagy egyszerűen csak az egészséged javítása, akkor a legjobb helyen jársz.

HOGYAN KEZDJÜK EL ÉS MI TÖRTÉNIK A TANÁCSADÁS ALATT?

JELENTKEZÉS

Először a lap alján található űrlapot kell kitöltened és beküldened. Ezután figyeld az email fiókod, mert kapni fogsz egy rövidke kérdőívet. Ha ezt megválaszoltad, 24 órán belül felhívlak, hogy egyeztessünk a tanácsadás pontos időpontjáról.

FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Miután egyeztettünk telefonon, küldeni fogom emailben a tanácsadásra megbeszélt időpontot, illetve a bankszámlaszámot. A kifizetés ettől az emailtől számítva 3 napon belül esedékes.

A TANÁCSADÁS

A tanácsadás messenger videóhívásban zajlik majd (nem muszáj kamerát kapcsolnod, ha nem szeretnél) és itt már a kérdőív válaszaiból felkészülve fogok neked egy a céljaidnak és az egészségügyi állapotodnak megfelelő táplálkozási tanácsadást nyújtani.

Ne tétlenkedj tovább, VÁGJUNK BELE!